For the English version please click here!

Autofolderbeurs Venlo

De beurs
Er zijn in Nederland maar weinig beurzen specifiek voor autobrochureverzamelaars. Op zondagmiddag 28 oktober 2018 is het tijd voor de elfde Autofolderbeurs in Venlo! Deze zal weer plaats hebben in gemeenschapshuis De Bantuin in Venlo ('t Ven) aan het Pastoor Kierkelsplein. Hieronder vindt u alle informatie over de beurs en leest u hoe u ruimte voor een eigen standje kunt reserveren.

Collectie
Op de beurs zijn meer dan 10.000 voornamelijk brochures, maar ook boeken, persmappen en dergelijke te vinden van vele verschillende voertuigen. De meeste items van personenauto's, maar ook enkele bestelwagens, vrachtwagens, bussen en motoren. De oudste brochures zijn van voor de Tweede Wereldoorlog, de jongste komen dan net vers van de pers van de Autosalon van Parijs voor degenen die daar zelf dit jaar niet naar toe gaan. Naast Nederlandse brochures zullen er ook veel internationale brochures tussen zitten van modellen of merken die in Nederland nooit geleverd zijn. Natuurlijk zijn er ook een aantal zeer exclusieve brochures present.

Ruilen
Bij de meeste standhouders is het geen probleem om brochures te ruilen, neem daarom zeker Uw eigen dubbelen mee!

Datum en openingstijden
De beurs heeft plaats op zondag 28 oktober 2018 van 14:00 - 17:30 uur.

Entree
De entree is gratis voor elke bezoeker.

Standhuur
Het is mogelijk een tafel op de beurs te huren om de eigen brochures op uit te stallen. De kosten zijn 5 euro voor een kleine tafel (90 centimeter) of 7,50 euro per grote tafel (1,40 meter), reserveren via e-mail verplicht. Uit de opbrengsten van de tafelverhuur wordt de locatie betaald. Zo kan de entree gratis blijven.

Toegankelijkheid mindervaliden
Het pand is goed toegankelijk voor mindervaliden. Het is geheel gelijkvloers en de drempels zijn weggewerkt. Wel kunnen de gangen bij grotere drukte aan de smalle kant zijn voor rolstoelen. Er is tevens een aangepast invalidentoilet in het pand aanwezig!

Versnaperingen
De bar van het gemeenschapshuis is tijdens de ruilbeurs gewoon geopend. Drankjes en versnaperingen zijn verkrijgbaar voor schappelijke prijzen.

Locatie
De autofolderbeurs wordt gehouden in gemeenschapshuis De Bantuin in Venlo (buurtschap 't Ven), Pastoor Kierkelsplein 20. Dit is een zijstraat van de Straelseweg. Het gemeenschapshuis deelt een pand met de Sint Michaƫlkerk, de kerk van 't Ven.

Route
De beurs is gemakkelijk bereikbaar. De locatie beschikt over een ruime eigen parkeerplaats. Een routebeschrijving vindt U hieronder:

 

Bereikbaarheid per auto vanuit alle richtingen

Volg de A67 in de richting van Duisburg (Duitsland)

Neem afslag 41 (Venlo)

Bovenaan de afslag rechtsaf

Bij de volgende verkeerslichten rechtsaf (LET OP: flitser)

Kleine kruispunt rechtdoor

T-splitsing met plateau rechtdoor

Volgende kruispunt (met plateau) linksaf

Na circa 100 meter kun je op de parkeerplaats aan je linkerzijde je auto kwijt

Daarna loop je bij het bordje De Bantuin naar binnen

 

Vragen?
Mocht U nog vragen hebben, kunt U per e-mail contact opnemen met de organisatie door hier te klikken.